Coana Mimi… reloaded

21 feb.

Ce mi-e dat sa văd pe lumea asta! A noastră, de colea de pe Dâmboviţa…
Ponta se face că împuşcă în continuare hoţiile ciracilor lui Băsescu & comp., Crinuţ îşi intăreşte ariergarda cu armură nemţească de Sibiu marca Johannis şi astfel se pune la adăpost faţă de aliatul Ponta, calul a retrogradat pe post de bou (sau, mă rog, de vacă…) în galantare, primavara îşi amână sosirea, de parcă s-ar vota în parlament odată cu bugetul.
Iar seminţele prăjite sunt pe sfârşite de când a început încălzirea pretendenţilor la şefia PDL… antrenorul stă în colţul său şi pocneşte din ce în ce mai des şi mai tare buldogul între ochi iar chibiţii, aşezaţi comod in fotolii cu pungile de seminţe în poală, aşteaptă bătaia gongului. Se simte iz de sânge dinspre ringul portocaliu.
Orice s-ar putea spune despre viaţa din ţărişoara noastră, dar că ar fi plictisitoare – NU!
La fiecare pas te loveşte cu câte o veste şi mai boacănă, mai spumoasă, mai antrenanta…
Seminţe sa fie, că circ avem! Pentru că ne-am upgradat domnule! Nu mai avem paine şi am trecut pe seminţe de floare, de bostan… Ia bomboana agricolă neamuleee!
Acum, nu vă gândiţi ca pâinea a dispărut de tot. Nu! Doar din raţia noastră, a chibiţilor. Că staff-urile (adicătelea antrenorii, tehnicienii, secretarele, băgătorii-de-seamă, pupincuriştii, turnatorii la secu, invârtitorii de hârtii si cărătorii de genţi-diplomat) au pâine calitatea întâi, alba şi cu scoarţă aurie – cozonac ce mai!
Aşa, că merită! Merită salarii mari, başca suplimente din îndemnizaţii de conducere, sporuri de ascultare pe la uşi, de cocârjare în faţa şefului, de raţoire la cei mici şi proşti, etc etc… Merită pentru că ei sunt dintr-o stirpe nobilă care nu dispare niciodată, indiferent de culoarea stăpânirii, de vremuri fiindcă, nu-i aşa, noi suntem păstrători ai sfintei tradiţii mioritice din moşi-strămoşi si strămoaşe! LA VREMURI NOI – TOT NOI!
Frate Gore Pîrgu, Nostradamus al tău de pe Dâmboviţa nu se înşeală, sireacul!
http://gorepirgu.wordpress.com/2013/02/18/nostradamus-pe-dambovita-8/
Ştie el ce ştie şi eu îl cred. Păi cum să nu ştie când vede cu proprii ochi zi de zi şi ceas de ceas? Nu mă mai mir că şi „coana Mimi” a dumisale a supravieţuit terorii şefilor săi cu ochi albaştri cînd a trebuit să dea cu subsemnatul pe angajamentul la securitate! Că a dat in gît pe cineva sau nu – ce mai contează…! Important e că după atâta chin, efort şi muncă „Adrian de la Secu” a fost răsplătit cum se cuvine, aşijderea tuturor celor cu ochi albastri si timpane sensibile, a fost în acelaşi timp uns pe atatea posturi! Acum că ştie toată lumea, poate sa facă ce ştie el mai bine – ori să-l treacă la catastif pe Nostradamus ori să moară de necaz…
Dar lasă! Sunt şi eu pe-aproape si o să-i cânt ceva de „Aleluia”:
„Coana Mimi securista
Să cadă sa-şi rupă… gâtul.
Rima dacă i-o crăpa,
Tare mi-e că i-o plăcea!”
coana mimi a

Reclame

Un răspuns to “Coana Mimi… reloaded”

  1. gorepirgu 21 februarie 2013 la 13:27 #

    nene mitica, uite de-asta te iubeste lumea pe matale, ca nu stai doar in cartuliile lui nenea iancu si-n manualele scolerilor, ci iesi in realitate! asai: painea (ni) s-a sfarsit, mai avem ceva seminte pe spoinci si circ… sa exportam si la altii, dimpreuna cu circarii.
    cat despre dumnealor, ciracii lu’ moruzov, au avut si vor avea de-a pururea, tot pe spinarea guvidelui… sa le fie de cap, sau mai bine zis, de cavou! subscriu urarii-catren.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Gorepirgu's Blog

Just another WordPress.com site

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

Alexandru Mitache's Blog

Jan-Ken-Pon WordPress.com weblog

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: